Ons Team

Bekkenfysiotherapie Oegstgeest is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk en is sinds 2006 gevestigd aan de Rhijngeesterstraatweg 62 in Oegstgeest.

Joke Dijkstra-Eshuis is sinds 2000 en Rosa Splinter sinds 2005 als bekkenfysiotherapeut in Oegstgeest werkzaam. In 2006 hadden zij de kans om aan de Rhijngeesterstraatweg 62 een gespecialiseerde bekkenfysiotherapie praktijk te starten. Ze hebben samen een nieuwe praktijk kunnen realiseren met ruime behandelkamers, voldoende privacy voor de patiënt en goede bereikbaarheid met auto & openbaar vervoer.

We werken nauw samen; in het volgen van nascholingen & congressen, het bespreken van complexe casuïstiek en het deelnemen aan patiëntenbesprekingen

Joke Dijkstra

Ik werk sinds 2000 met veel plezier in Oegstgeest als bekkenfysiotherapeut. In 2007 heb ik een een aanvullende Master opleiding op het vakgebied van de bekkenfysiotherapie afgerond en later ook geparticipeerd in wetenschappelijk onderzoek bij de polikliniek urologie van het LUMC. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in de echografie binnen de bekkenfysiotherapie.

Rosa Splinter

Sinds 2006 heb ik me als fysiotherapeut helemaal gericht op de bekkenfysiotherapie en in 2009 de opleiding afgerond tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut.  Later heb ik ook de opleiding voor kinderbekkenfysiotherapeut afgerond zodat ik ook kinderen kan behandelen met poep en plas klachten.